AVIS Kampanya & İndirim

Tüm araç gruplarındaki kiralamalarda özel fiyatlara ek %5 Paracık geri kazan

%5 Paracık kazan

SON KATILIM TARİHİ: 31.12.2024

KULLANIM ŞARTLARI

Hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 31 Aralık 2024 23:59 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya nerelerde geçerlidir?

Hopi üyesi Avis kurumsal ofislerde Hopi QR Kodum tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. İbraz edilen GSM bilgisi, kiralama yapan müşterinin kullanımında olmalıdır. Avis kurumsal ofisleri; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Bodrum HVL, Dalaman, Trabzon, Samsun Rize, Konya, Kuşadası, Manisa, Ordu.

Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?

İstediğin tutarda alışveriş yapabilirsin. 

Bu kampanyanın bana nasıl bir faydası olacak?

Şartları sağlanan tek fatura ile net araç kiralama tutarı üzerinden  %5 Paracık kazanabilirsin.

Kampanya hangi ürünlerde geçerlidir?

Tüm araç gruplarında geçerlidir.

Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?

İstediğin kadar faydalanabilirsin. 

Kampanyaya özel diğer koşullar

Toplam kiralama tutarı ve güvence bedelleri, kiralamanın başında, aracı kiralayan kişiye ait kredi kartı ile tahsil edilir. Nakit ödeme, debit ve sanal kart uygulaması bulunmamaktadır.
Kira anlaşması kiralama esnasında açılır ve kiralama yapılan ülkenin kanun ve uygulamalarına göre düzenlenir.
Gerçekleşecek kiralamalarda AVIS Genel Kiralama Koşulları geçerlidir.
Kiralamanın sonunda oluşabilecek olan fatura tutarı farkı ise kiralama noktasında tahsil veya iade edilir.
Kredi kartı sahibinin kiralama esnasında şahsen bulunması gerekmektedir. Başkasına ait kredi kartı ile kiralama yapılamaz.
Müşteri tarafından ibraz edilen kredi kartından, kiralama bedeline ek olarak, kiralanacak araç marka ve modeline göre belirli oranda depozit tahsilatı yapılmaktadır. Bu sebeple (kira ve depozit toplam bedeli kadar) limit müsaitliğinin olması gerekmektedir. Depozit olarak tahsil edilen tutar kiralama bitiminde, varsa yukarıda belirtilen ek hizmet, güvenceler, eksik yakıt, hasar, ceza vb. gibi rezervasyonda bulunmayan bedeller düşüldükten sonra, aynı karta iade edilecektir. Depozito iadeleri banka iç iletişiminden kaynaklı olarak iade işlemi yapıldıktan 3-5 iş günü içerisinde kredi kartınıza yansımaktadır.
Kampanya binek araçlar için geçerlidir. Karavan ve motosiklet kiralama hizmetleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyada kapsamında yalnızca net araç kiralama tutarı üzerinden %30 indirim + %5 Paracık kazanılmaktadır. Ek hizmetler, indirim ve Paracık kazanımına dahil değildir.
Paracıklar, AVIS’ten yapılan araç kiralamaları için ödemelerde kullanılamaz.
Kampanya günlük kiralamalarda geçerlidir.
Paracık yüklemesi, fatura kesimiyle birlikte gerçekleşmektedir.
Kampanya Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
Hopi ve Avis kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hopi ve Avis kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.


Diğer şartlar ve koşullar nelerdir?

Hopinin ödül puanı Paracıklar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Eğer kazanılan Paracıklar Hediye Paracık ise Hopi uygulamasındaki Hediye Paracık sayfasında belirtilen kullanım tarihine kadar kullanılmalıdır. Hopi ile yapılan alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem müşterinin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracıklarından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Hopi kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.